Υπηρεσίες της Codewild Software House

SEO
Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες SEO, ώστε το site σας να βρίσκετε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Websites / E-shops
Με βάση τα εκτενή δρώμενα στον τομέα της Πληροφορικής έχουμε δημιουργήσει το δικό μας διαχειριστικό περιβάλλον που μπορούμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας.

Balances
Άμεση ανάρτηση Ισολογισμών! Έχετε λογιστικό γραφείο; Ανεβάστε όλους τους ισολογισμούς των πελατών σας σε 1 λεπτό. Η διαχείρισή τους είναι πιο εύκολη από ποτέ!

Dynamic QrCodes
Μόδα ή αποτελεσματικότητα; Δημιουργούμε δυναμικά Qrcodes που να εκτελούν ένα πλήθος λειτουργιών. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να φτιάχνουμε διαφορετικά Qrcodes για το ίδιο site ή υπηρεσίες

Online delivery
Aφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις των τελευταίων τεχνολογιών δημιουργήσαμε το δικό μας σύστημα για Online Delivery.

Ανάπτυξη εφαρμογών
Η εταιρεία μας παρέχει άρτιες λύσεις λογισμικού με εκτενή αξιοποίηση της πλατφόρμας .ΝΕΤ, αναπτύσσοντας web και mobile applications.

Ideas that work
Έχεις κάτι στο μυαλό σου κάτι πρωτοπόρο που θέλεις να το δεις να δουλεύει; Τότε η Codewild σου παρέχει όλη την γνώση και την τεχνολογία για να το πραγματοποιήσεις.

Digital marketing
Στρατηγικές για προβολή και προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικούς τρόπους καθώς επίσης τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Istagram, Twitter).

Επικοινωνία

Website: https://codewild.gr

Διεύθυνση: Ναπολέοντος Ζέρβα 5 – Τ.Κ: 45332, Ιωάννινα

Τηλέφωνο:  +30 26510 70042 (click to call)

Email: infodesk@codewild.gr