Η GIM (Greek Internet Marketing) είναι μια εταιρεία που ασχολείται με το Internet Marketing, το Web Design & Development, και παράλληλα διοργανώνει σεμινάρια με θέμα την αποτελεσματική αξιοποίηση του Internet από Ελληνικές επιχειρήσεις.

Δημιουργήθηκε στις αρχές του 2009 από τον Κάρολο Τσιλιγκιριάν, ο οποίος αποφάσισε να κάνει γνωστή την τέχνη και επιστήμη του Internet Marketing στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτά δημιούργησε και το βιβλίο “Μέθοδοι Προώθησης Ιστοσελίδων” που δίνει δωρεάν μέσα από το εταιρικό site της GIM καθώς και το δεύτερο βιβλίο “Μυστικά των Επιτυχημένων Eshops.”

Αναπτυσσόμενη ταχύτατα, η GIM έχει καταφέρει να:

  • Έχει ένα μεγάλο portfolio στην κατασκευή ιστοσελίδων με έμφαση το E-commerce
  • Την έχουν εμπιστευτεί μεγάλες εταιρείες για την προβολή τους στο Internet όπως η Metlife Alico, το IVF Emvio, η Βαμβακάς ΑΕ, το ΙΕΚ Όμηρος, η Neon Energy κ.α.
  • Έχει καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στο Search Engine Optimization
  • Έχει εισάγει στην Ελληνική αγορά καινοτόμες μεθόδους Internet Marketing όπως το video PromoActors
  • Έχει συμβάλει σημαντικά στη τεχνογνωσία στο Internet Marketing στην Ελλάδα με τα δυο δωρεάν βιβλία που διανέμει, τα σεμινάρια Internet Marketing, και το εταιρικό της blog

Η GIM ειδικεύεται στην παροχή “Expert Solutions” σε πολύπλοκα Internet Marketing projects και την παραγωγή εξαιρετικά μετρήσιμων αποτελεσμάτων μέσα από την έξυπνη χρήση του Internet Marketing.

Επικοινωνία

Website: https://www.greekinternetmarketing.com

Διεύθυνση: Μονεμβασίας 4, Άγιος Δημήτριος Αθήνα (17342)

Τηλέφωνο: (+30) 211 715 3031 (click to call)

Email: info@greekinternetmarketing.com