Κατασκευή Ιστοσελίδων (Responsive)
Σχεδίαση και κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας με σκοπό να πετύχουμε όλους τους στόχους σας (Αύξηση πελατείας, αύξηση μετατροπών, αύξηση κερδών).

Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO)
Θέλετε να βγαίνει η ιστοσελίδα σας στην 1η σελίδα της Google? Δωρεάν ανάλυση SEO ολόκληρης της ιστοσελίδας, της αρχικής σελίδας και ανάλυση ανταγωνιστών.

Εφαρμογές για κινητά (Android – IOS)
Κατασκευή εφαρμογών για κινητά και ταμπλετ (Mobile Apps) για Android, IOS, Windows.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων (Hosting)
Φιλοξενία ιστοσελίδων σε Ελληνικούς ή Ολλανδικούς serves για μέγιστη ταχύτητα, αξιοπιστία, ασφάλεια με καθημερινά backup σε προσιτές τιμές.

Προώθηση Τοπικών Επιχειρήσεων (SEO)
Η προώθηση τοπικών επιχειρήσεων στοχεύει στο να εδραιώσει μια τοπική επιχείρηση στην κατηγορία της και είναι η πρώτη προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση.

Ξανα-σχεδίαση Ιστοσελίδας
Η ξανα-σχεδίαση της ιστοσελίδας σας απευθύνεται σε όσους έχουν μια ιστοσελίδα που δεν αποδίδει, είναι παλιά, δεν είναι καλαίσθητη ή είναι αναποτελεσματική.

Κατασκευή eshop – eCommerce
Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) είναι μια διαδικασία η οποία λειτουργεί σαν κανάλι αύξησης των πωλήσεών σας μέσα από το διαδίκτυο (Magento, OS Commerce, Zen Cart, Open cart, Virtuemart, osCommerce etc)

Ιστοσελίδα με CMS (Joomla, WordPress)
Κατασκευή ιστοσελίδας Joomla ή WordPress (συστήματα διαχείρισης περιεχομένου CMS) για να διαχειρίζεστε τη σελίδα σας εύκολα.

Σύστημα Οργάνωσης Επιχείρησης (CRM)
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε συστήματα διαχείρισης για την επιχείρησή σας (διαχείριση πελατών, τιμολογίων, εργασιών, έργων, πληρωμών κ.α.).

Επικοινωνία

Website: https://www.netsatisfy.gr

Διεύθυνση: Φιλίππου 42, Καβάλα

Τηλέφωνο: (+30) 2510 837211 (click to call)

Email: info@netsatisfy.gr