Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops και Digital Marketing για επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπηρεσίες Yes Internet

Κατασκευή Ιστοσελίδων: Αποκτήστε ένα μοντέρνο και αποτελεσματικό website υψηλών απαιτήσεων που υποστηρίζει τις σύγχρονες επικοινωνιακές ανάγκες της εταιρείας σας.

Κατασκευή Eshops: Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με ένα εύχρηστο και γρήγορο e-shop που καλύπτει τις ανάγκες των πελατών σας και επιτυγχάνει τους στόχους σας.

Native & Web Applications: «Ανεβάστε» την ιδέα σας στο iTunes και το Play Store. Η κατασκευή της mobile εφαρμογής ή του web app της επιχείρησής σας δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκη υπόθεση.

Διαφήμιση PPC: Υλοποιούμε εξαντλητικές καμπάνιες Google Adwords και Facebook Ads προωθώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο κοινό που επιλέγουμε.

Email Marketing: Από τον σχεδιασμό της καμπάνιας έως την πλήρη αυτοματοποίηση, απογειώνουμε την επικοινωνία με τους πελάτες σας μέσω της πιο αποδοτικής μεθόδου digital marketing.

Inbound marketing: Αυξήστε τους επισκέπτες και τους πελάτες σας, μέσω ενός ολοκληρωμένου πλάνου προώθησης περιεχομένου και αυτοματοποίησης της επικοινωνίας.

Γιατί να μας Επιλέξετε

ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο Digital Marketing & το Web Development. Αξιολογούμε τις προοπτικές και αναλαμβάνουμε τα projects για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουν.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Προσωπικό blog ή πολύπλοκο e-commerce application; Για εμάς δεν έχει καμία διαφορά. Διαθέτουμε την τεχνονωσία και την ευελιξία να το υλοποιήσουμε χωρίς καθυστερήσεις ή «εκπτώσεις» στο τελικό αποτέλεσμα.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Αναλύουμε τις ανάγκες, υλοποιούμε τις ιδέες και επιτυγχάνουμε τους στόχους. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε online πρόκληση για εσάς ή την επιχείρησή σας.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ: Όταν έρθουμε σε επαφή θα σας αντιμετωπίσουμε με ήθος & επαγγελματισμό. Απεχθανόμαστε το hard selling και είμαστε ο συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστεύεστε για πολλά χρόνια.

Επικοινωνία με την Yes Internet

Website: https://yesinternet.gr

Διεύθυνση: Αλεξ. Υψηλάντου 208, 26225, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 272573 (click to call)

Email: info@yesinternet.gr