Τί είναι το SERP WARS;

Το SERP WARS είναι ένας σύγχρονος κατάλογος που ευελπιστεί να καταχωρίσει στις σελίδες του όλους τους freelancers και εταιρίες internet marketing που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά.

Στην προσπάθεια του αυτή θα χρειαστεί και τη δική σου βοήθεια. Αν λοιπόν είσαι επαγγελματίας του χώρου και η δραστηριότητα σου δεν είναι καταχωρημένη στον κατάλογο μας, μην περιμένεις άλλο.

Δημιούργησε τον δικό σου λογαριασμό σήμερα κιόλας και καταχώρισε και τη δική σου επιχείρηση εύκολα και γρήγορα.

Πώς δημιουργώ λογαριασμό;

Για να δημιουργήσεις λογαριασμό στο SERP WARS αρκεί να πατήσεις πάνω στο “ανθρωπάκι" που βρίσκεται στο κεντρικό menu.

Εναλλακτικά, μπορείς να πατήσεις πάνω στο κουμπί “ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ“.

Σε κάθε περίπτωση, ένα pop up παράθυρο θα εμφανιστεί δίνοντας σου τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου λογαριασμό που θα σου επιτρέψει να πραγματοποιήσεις την πρώτη σου δημοσίευση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Τρία (3) τα πεδία που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις: το όνομα χρήστη (username), μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email address) και το συνθηματικό (password).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το email που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να είναι υπαρκτό και να έχεις πρόσβαση σε αυτό, καθώς θα χρειαστεί να επιβεβαιώσεις την εγκυρότητα του πατώντας στον σύνδεσμο που θα σου αποσταλλεί με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσεις να συνδεθείς στην πλατφόρμα και να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητές της ούτε φυσικά να ολοκληρώσεις τη δημοσίευσή σου.

Επίσης σε αυτό το email θα λαμβάνεις και όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις από εμάς ή τους χρήστες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί σου οπότε είναι σημαντικό να είναι ένα email account που επιβλέπεται καθημερινά.

Είναι απαραίτητο να δημιουργήσω λογαριασμό;

Η σύντομη απάντηση είναι, όχι.

Αν επιθυμείς όμως εκτός από απλός περιηγητής στο site, να γίνεις πιο ενεργό μέλος (πχ να προσθέσεις δικές σου δημοσιεύσεις, να σχολιάσεις δημοσιεύσεις άλλων, να κάνεις report κάποια άλλη δημοσίευση κοκ), τότε θα χρειαστεί να δημιουργήσεις τον δικό λογαριασμό.

Γιατί δεν μπορώ να επιλέξω πολλαπλές κατηγορίες υπηρεσιών;

Προσπαθώ να καταχωρίσω και τη δική μου δραστηριότητα αλλά μου επιτρέπεται μόνο μία επιλογή – εγώ όμως παρέχω πολλαπλές υπηρεσίες. Τί μπορώ να κάνω;

Μην ανησυχείς καθόλου για αυτό. Μπορείς να συμπληρώσεις όλες τις υπηρεσίες που προσφέρεις στο κυρίως σώμα της δημοσίευσης και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα κατά τη διαδικασία έγκρισης και δημοσίευσης της καταχώρισης.

Πώς μπορώ να προάγω μια δημοσίευση;

Προκειμένου να προάγεις (promote) μία δημοσίευση, δημιουργήσαμε για εσένα 5 διαφορετικά πακέτα.

Για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτά (αφού πρώτα δημιουργήσεις την πρώτη σου δημοσίευση), πατάς πάνω στο “ανθρωπάκι" που βρίσκεται στο κεντρικό menu για να αποκτήσεις πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του προσωπικού σου λογαριασμού (dashboard).

Εκεί θα βρείς όλες τις δημοσιεύσεις που έχεις πραγματοποιήσει. Για να προάγεις οποιαδήποτε από αυτές, πατάς πάνω στο κουμπάκι που μοιάζει με… speaker.

Εκεί πλέον θα δεις όλα τα διαθέσιμα πακέτα προώθησης – επιλέγεις αυτό που επιθυμείς, πραγματοποιείς την πληρωμή μέσω PayPal και η δημοσίευσή σου αυτομάτως προάγεται με το τρόπο που αντιστοιχεί στο πακέτο που μόλις αγόρασες.

Τα διαθέσιμα πακέτα προώθησης έχουν ως εξής:

  1. Bump Up Ad: Η ημερομηνία της δημοσίευσης σου θα αλλάξει και θα πάρει την σημερινή με αποτέλεσμα να εμφανιστεί στην κορυφή των αποτελεσμάτων ως η πιο πρόσφατη. Αυτός το είδος προώθησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά δημοσίευση.
  2. Highlight Ad: Τα χρώματα της δημοσίευσης αλλάζουν ώστε να την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.
  3. Top Ad: Η δημοσίευσης σου εμφανίζεται σε 2 σημεία – στην κορυφή των αποτελεσμάτων ως “Featured" και στην κανονική της θέση σαν να μην έχει προαχθεί.
  4. Urgent Ad: Στη δημοσίευση σου προστίθεται ένα ribbon με την ένδειξη “Urgent" – το σημαντικότερο πλεονέκτημα αυτής της προώθησης είναι ότι οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν τις αναζητήσεις τους με βάση τις δημοσιεύσεις που είναι χαρακτηρισμένες ως “Urgent". Σε αυτή την περίπτωση, εμφανίζονται μόνο οι “Urgent" δημοσιεύσεις.
  5. Home Map Ad: Η δημοσίευση σου εμφανίζεται στον χάρτη των αποτελεσμάτων με marker.

Μπορείς να αγοράσεις πολλαπλά πακέτα προώθησης της ίδιας δημοσίευσης με μόνη εξαίρεση την Bump Up promotion.

Μόλις επιλέξεις τον τύπο προώθησης, την περίοδο προώθησης (7, 30 ή 90 ημέρες) και ολοκληρώσεις την πληρωμή, η δημοσίευση σου θα προαχθεί άμεσα.

Πόσο χρόνο μένει active μια δημοσίευση;

Όλες οι δημοσιεύσεις μένουν active για πάντα ή τουλάχιστον μέχρι να επιλέξεις να τις σβήσεις μέσα από τον προσωπικό σου πίνακα ελέγχου (dashboard).

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον κάτοχο μιας δημοσίευσης;

Για να δεις τον τηλεφωνικό αριθμό του freelancer/εταιρίας που έχει πραγματοποιήσει μια δημοσίευση δεν έχεις παρά να μεταβείς στην εν λόγω δημοσίευση και να πατήσεις πάνω στο πεδίο με τον τηλεφωνικό αριθμό ο οποίος και θα αποκαλυφθεί πλήρως (αν φυσικά είναι διαθέσιμος).

Αν επιθυμείς να στείλεις κάποιο μήνυμα, θα χρειαστεί πρώτα να εγγραφείς. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα χρειαστεί να μεταβείς στην δημοσίευση με τον δημιουργό της οποίας θέλεις να επικοινωνήσεις.

Εκεί θα βρεις πλέον ένα νέο πεδίο (“Επικοινωνία με τον χρήστη“) – πατάς σε αυτό και στέλνεις το μήνυμα σου. Τα μηνύματα σου μπορείς στη συνέχεια να τα διαχειριστείς μέσα από το προσωπικό σου πίνακα ελέγχου (dashboard).

Σε κάθε περίπτωση στοιχεία επικοινωνίας όπως η ιστοσελίδα, email & τηλέφωνο επικοινωνίας κ.α. είναι επίσης διαθέσιμα στο κυρίως σώμα της πλειοψηφίας των καταχωρίσεων.

Πώς κάνω report μια δημοσίευση;

Αν για οποιοδήποτε λόγο κρίνεις ότι μια δημοσίευση δεν θα έπρεπε να είναι ενεργή, μπορείς να την κάνεις report πατώντας πάνω στο σχετικό εικονίδιο στη σελίδα της δημοσίευσης / καταχώρισης και αναφέροντας το σκεπτικό της απόφασης σου.

Η δημοσίευση θα παραμείνει ενεργή μέχρι να εξεταστεί η αναφορά και να κρίνουμε ότι συντρέχει λόγος απενεργοποίησής της.